Tisztelt Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy, ügyeik intézésében továbbra is a helyi számlavezető fiókok az elsődleges illetékesek.

Két megyére kiterjedő fiókhálózatunk címlistája és a szükséges elérhetőségek a honlapunkon a képernyő bal oldalán lévő kis kék négyzetek között, felülről a negyedik ikonra kattintva megtekinthetők, illetve a kereső segítségével megjeleníthetők.Tiszántúli Takarék
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Biztosítás
  4. Kötelező Gépjármű-felelősségbiztosítás

Kötelező Gépjármű-felelősségbiztosítás

SIGNAL KGFB

Rendeltetése és célja a gépjármű üzemeltetése során másoknak okozott károk megtérítése a károsultak részére. A biztosítás így egyszerre szolgálja a károkozók és a károsultak hatékony védelmét, mert a károkozó gépjármű üzemben tartóját mentesíti a gépjárművével okozott kár megtérítése alól, a károsult kára pedig attól függetlenül megtérül, hogy a károkozó gépjármű üzemben tartója meg tudja vagy meg akarja-e téríteni az okozott kárt. A jármű tulajdonjogának megszerzésétől kezdődően a közúti forgalomban való részvétel kötelező feltétele a biztosítás megléte.

 

Partnerünk a SIGNAL Biztosító Zrt. a SIGNAL IDUNA Csoport magyarországi leányvállalata. Az anyavállalat az európai hagyományokkal rendelkező nagy német általános biztosítási konszernek közé tartozik, vezető társaságai kölcsönös biztosítóegyletek. A Csoport ebből adódóan önálló és nem függ részvényesei érdekeitől. A SIGNAL IDUNA Csoport a vállalkozói középosztályból származik. A kézművesek, kereskedők és vállalkozók korábbi önsegélyező szervezeteiből alakult. Kiemelkedő helyet foglal el a tíz legnagyobb német biztosítási csoporton belül. A Csoport kiemelkedő tőkeerővel rendelkezik, amely biztos hátteret nyújt a SIGNAL Biztosító Zrt. további lendületes fejlődéséhez.


A SIGNAL Biztosító Zrt. mindennél előbbre valónak tekinti a pénzügyi stabilitást és befektetéseink biztonságát, hiszen a tőke, amellyel gazdálkodik, ügyfeleik megtakarítása. A sikerük azt jelenti, hogy jó ügyet szolgálnak magas színvonalon. Mára több száz kis és középvállalkozás részére nyújt biztosítást mind vállalkozásához, mind családi biztonságának megteremtéséhez.

 

SIGNAL gépjármű-biztosítások előnyei:

 

- kedvező díjak,
- díjkedvezményekkel járó gyors és egyszerű ajánlattétel online,
- kárfelvételi ügyintézés országos lefedettséggel,
- káresemény esetén szakszerű, megbízható és minőségi kiszolgálás,
- a kárfelvételt független, hiteles szakértő cégek végzik.


Kedvezményt biztosítunk (személygépkocsi esetén):

- SIGNAL biztosítással rendelkező ügyfeleinknek,
- takarékszövetkezeti partnereink ügyfeleinek,
- gyermekes családoknak (18 év alatti gyermek esetén),
- közszolgálati dolgozóknak,
- szakszervezeti tagoknak,
- nyugdíjasoknak,
- polgárőröknek vagy közeli hozzátartozójuknak,
- mozgáskorlátozottaknak,
- csoportos beszedési megbízás, bankkártyás fizetés,
- éves vagy féléves díjfizetési gyakoriság választása,
- elektronikus úton folytatott kommunikáció esetén (minden a biztosítással kapcsolatos levelet és dokumentumot elektronikus úton küldünk meg, amelynek feltétele a mobiltelefon és e-mail elérhetőség megadása, továbbá csoportos beszedési megbízás vagy bankkártyás fizetési mód választása).
- Az elektronikus úton folytatott kommunikáció kedvezménye tehergépkocsi és egyéb járművek esetén is igénybe vehető.

A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül hivatalos ajánlattételnek. A részletekért és további tájékoztatásért kerese munkatársainkat!

 

Díjak, kondíciók, további feltételek és dokumentumok ITT!

Hirdetmények