Tisztelt Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy, ügyeik intézésében továbbra is a helyi számlavezető fiókok az elsődleges illetékesek.

Két megyére kiterjedő fiókhálózatunk címlistája és a szükséges elérhetőségek a honlapunkon a képernyő bal oldalán lévő kis kék négyzetek között, felülről a negyedik ikonra kattintva megtekinthetők, illetve a kereső segítségével megjeleníthetők.Tiszántúli Takarék

Csemete Számla

A Csemete számla egy olyan kiskorúak részére vezetett számla, amelyet a 3-14 éves Ügyfelek igényelhetnek, mely igénylés során nevükben törvényes képviselőjük jár el. A kiskorúak részére vezetett számla alkalmas pénzforgalom lebonyolítására és a megtakarítások kezelésére.

Kinek ajánljuk?

 

- 3-14-es ügyfeleink részére (nevükben törvényes képviselőjük jár el).

 

Kapcsolódó bankkártya*:

 

- TakarékPont Kölyökkártya a 7. életév betöltését követően igényelhető a Csemete számlához.

 

Kapcsolódó kedvezmények**:

 

- havi első készpénzfelvét saját ATM-ből 0 Ft.


A Csemete számla havi díja:

 

- normál esetben: 55 Ft
- családi kedvezmény esetén: 0 Ft.


Hol és hogyan igényelhet gyermekének Csemete számlát?

 

A TakarékPont bármely kirendeltségén számlaszerződés aláírásával.

 

Fontos! A számlanyitás során a kiskorú nevében a törvényes képviselője jár el! Az ATM készpénzfelvételen kívüli, a számlával kapcsolatos tranzakciók végrehajtása során a kiskorú nevében törvényes képviselője jár el.

Számlanyitáshoz kérjük, hozzák magukkal az alábbi személyazonosító okiratokat: 


Gyermek: 


• a törvényes képviselő személyének megállapítására alkalmas okirat (pl.: születési anyakönyvi kivonat, vagy gyámhatósági határozat vagy személyi igazolvány) 
és 
• a lakcím igazolására alkalmas okirat: (pl.: lakcímkártya, diákigazolvány)
 

Szülő:


• személyazonosító igazolvány,
• vagy útlevél,
• vagy vezetői engedély (kártya formátumú) 
továbbá valamennyi esetben a lakcímet igazoló hatósági igazolványt is.

 

* TakarékPont Kölyökkártya kizárólag belföldön, a hitelintézeti elfogadói hálózatba tartozó ATM terminálokon használható.

** Az akció 2013. szeptember 1-jétől visszavonásig tart. Az akció visszavonása esetén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetményében meghatározott díjak érvényesek.

A számlához és bankkártyához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálja az igénylés helyén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában.

 

Bankkártya Üzletszabályzat és Általános Szerződési Feltételek

Hirdetmények