Tisztelt Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy, ügyeik intézésében továbbra is a helyi számlavezető fiókok az elsődleges illetékesek.

Két megyére kiterjedő fiókhálózatunk címlistája és a szükséges elérhetőségek a honlapunkon a képernyő bal oldalán lévő kis kék négyzetek között, felülről a negyedik ikonra kattintva megtekinthetők, illetve a kereső segítségével megjeleníthetők.Tiszántúli Takarék
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Megtakarítások
  4. Lekötött devizabetét

Lekötött devizabetét

Vállalkozások szabad pénzeszközeinek lekötésére szolgál.

A Takarékszövetkezet által vezetett devizaszámlákhoz kapcsolódóan fix kamatozású lekötött devizabetétek elhelyezésére is van lehetőség a következő devizanemekben: USD, CHF, GBP, EUR.

 

Futamidő: 1,2,3,6,9 és 12 hónap

 

A leköthető minimum egyenleg devizanemenként 300,- EUR-nak megfelelő összegű deviza lehet.

 

Lekötési idő lejárta előtt felmondott, vagy részben felmondott devizabetétek után kamat nem jár. Amennyiben a részfelmondás esetén a maradék összeg meghaladja a minimálisan leköthető összeget, akkor a maradék összeg változatlanul kamatozik tovább, ellenkező esetben a maradék lekötött összeg átvezetésre kerül a látra szóló devizaszámlára.

 

Azoknak ajánljuk, akik már most rendelkeznek deviza megtakarítással, vagy akik megtakarításaik egy részének a magyar fizetőeszköztől függetlenített formában történő átcsoportosításában gondolkodnak.
 

Debreceni Kirendeltség
4026 Debrecen, Bethlen u. 6-8.
Tel.: 06-52-422-767
 
Hajdúszoboszlói kirendeltség
4200 Hajdúszoboszló, József A. u. 6.
Tel.: 06-52-273-186

 

Kapcsolódó dokumentum:

Hirdetmények