Tisztelt Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy, ügyeik intézésében továbbra is a helyi számlavezető fiókok az elsődleges illetékesek.

Két megyére kiterjedő fiókhálózatunk címlistája és a szükséges elérhetőségek a honlapunkon a képernyő bal oldalán lévő kis kék négyzetek között, felülről a negyedik ikonra kattintva megtekinthetők, illetve a kereső segítségével megjeleníthetők.Tiszántúli Takarék

Faktoring

Fizetési haladékkal kiszámlázott vevői követelés megelőlegezése.

Fizetési haladékkal kiszámlázott vevői követeléseit megelőlegezzük. Így a számlán megadott fizetési határidő előtt jut pénzéhez.

 

A megvásárolandó követelések a gazdasági társaságok, a gazdálkodó szervezetek egymással szemben fennálló, egy éven belüli fizetési esedékességű, pénzfizetésre szóló követelések (forintkövetelések) lehetnek. A faktorálás mindazon rövidlejáratú követelések ellenérték fejében történő engedményezését jelenti, amelyek áruszállításból, illetve szolgáltatás nyújtásából erednek. Ezen ügylet általában bankári biztosítékkal nem fedezett, kereskedelmi számlákba foglalt, pénzkövetelésre szóló engedményezés.

 

A számlák ÁFA nélküli értéke (nettó összeg) finanszírozható.

 

Lejárata: a számla esedékességéhez igazodik.

Hirdetmények