1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Lakás-előtakarékosság
  4. Fundamenta Kamatbónusz akció

Fundamenta Kamatbónusz akció

Most 9 % Kamatbónusz jár az első évben megtakarításaira!

Most érdemes Otthontervező Lakásszámlát nyitni a Fundamentánál, mert 9%-os egyszeri extra kamatot kaphat a normál betéti kamaton felül az első megtakarítási évre vonatkozóan.

 

Amennyiben 2018. december 12-ig a Kamatbónusz Akció keretein belül új Otthontervező Lakásszámla lakás-előtakarékossági szerződést köt, akkor a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. az első évben 9 %-os bónusz kamatot ír jóvá.* Ez a kamat az első megtakarítási évben befizetett megtakarításokra kerül elszámolásra, majd az akciós feltételek teljesítésekor, a szerződés kiutalásakor kerül jóváírásra. Akciós EBKM állami támogatással 2,15% - 10,20%, állami támogatás nélkül -1,10% - -0,45%.**

 

Az akció időtartama: 2018.09.14 – 2018.12.12. 

 

 

* A bónusz jóváírás csak a hirdetményben meghatározott feltételeknek megfelelő, újonnan megkötött, nem megosztással létrejött, kiutalással megszűnő, hirdetményben meghatározott  tarifájú, nem zárolt szerződésekre vonatkozik, ahol a módozat szerinti havi megtakarítás eléri a 19 900 Ft-ot. Az akciós kamat az első megtakarítási évben befizetett megtakarításokra kerül elszámolásra, majd az akciós feltételek teljesítésekor, a szerződés kiutalásakor kerül jóváírásra.  A jóváírásra kerülő kamatbónusz maximális mértéke a mindenkori maximális állami támogatás eléréséhez szükséges éves megtakarítás 5%-a. Zárolt a biztosítékba adott szerződés, ide nem értve a Fundamenta-Lakáskassza Zrt.-nél vezetett hitelszámlához kapcsolódó betétszerződést.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a termék részletes feltételeit www.fundamenta.hu Dokumentumtárában található Fundamenta-Lakászkassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről szóló hirdetmény, továbbá a Fundamenta Lakáskassza Zrt. Általános Szerződési Feltételei (Üzletszabályzat) tartalmazzák. Az akció 2018.09.14-től 2018.12.12-ig tart. Az akció kizárólag a Meghirdetett akciókról és azok feltételeiről szóló hirdetményben felsorolt más akciókkal vonható össze.

 

 

** Az EBKM az Otthontervező Lakásszámla módozatra vonatkozik havi 20.000 Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. A nem akciós EBKM állami támogatással 4,23%-9,84%, állami támogatás nélkül számított EBKM érték -1,57%- -0,63%. Havi 40.000,- Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve az akciós EBKM állami támogatással 2,15%-5,22%, állami támogatás nélkül számított EBKM érték -1,02% - -0,45%, a nem akciós EBKM állami támogatással 2,11%-5,00%, állami támogatás nélkül számított EBKM érték -1,27% - -0,50%.  Az EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010 (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.

 

A Takarék az Ön pénzügyi közvetítője, úgyis, mint jelzáloghitel-közvetítő a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. nevében jár el, amelyért díjazásban részesül.

 

A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltést célozzák.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények