Tájékoztatás az ügyfélfogadás rendjében történő változásokról 2019.01.14.
 1. Kezdőlap
 2. Vállalatok
 3. Számlavezetés
 4. Bankszámlacsomag
 5. Társasházi PLUSZ számlacsomag

Társasházi PLUSZ számlacsomag

Jelentősebb (havonta legalább 5-6 db átutalást indító) forgalmat bonyolító társasházaknak ajánlott számlacsomag.

Kinek ajánljuk?

 

 • azoknak a társasházaknak, amelyek havonta legalább 5-6 utalást indítanak a számlájukról
 • a Netbankról elektronikus úton küldött utalások díja nagyon előnyös, kedvezőbb a papír alapon benyújtott átutalásnál, ezért a Netbankot választó ügyfeleknek mindenképpen érdemes áttérni erre a számlacsomagra


Miért előnyös az Ön szervezetének?

 

 • a havi számlavezetés díja: 1.087,- Ft
 • számlanyitási díj nincs
 • az elektronikus szolgáltatás havi díja nagyon kedvező, mindösszesen 369.- Ft/hó, ami tartalmazza a Netbank, a Hírnök, a Strázsa igénybevételének havi költséget, melyek esetében a Netbankhoz kapcsolódó technikai SMS-ek  ingyenesek!
 • nincs postaköltség, viszont a számlaforgalmáról akár naponta értesülhet kivonat formájában, amiért darabszámtól függetlenül nem számítunk fel semmilyen költséget!
 • a Netbankról indított utalásoknak kedvező díjakat alakítottunk ki
   

A számlacsomaghoz és a bankkártyához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálja az igénylés helyén a vonatkozó Hirdetményben, az Általános Szerződéi Feltételekben és az Üzletszabályzatban.

 

A tájékoztatás nem teljeskörű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy hivatalos tájékoztatónak. Részletes információért forduljon munkatársainkhoz vagy olvassa el az igénylés helyén a vonatkozó Hirdetményt, az Általános Szerződési Feltételeket és az Üzletszabályzatot.

 

Hirdetmények