Tisztelt Ügyfeleink!Új telefonos ügyfélszolgálati rendszer segíti a jövőben a Tiszántúli Takarék partnereit!

2018.03. 22-tól gyors technikai segítségnyújtásban részesülhet az, akinek problémája adódik az internetbank és az Elektra rendszer használata során.

A +36 21 24 24 606 telefonszámon az alábbi területeken adnak tájékoztatást:

• Bankkártya letiltással kapcsolatos információk
• Internetbankkal és telepített Electrával kapcsolatos technikai segítségnyújtás
• Mobil applikációval kapcsolatos technikai segítségnyújtás
• Központ és a fiókhálózat adatai

A vélhetően sokak megelégedésére szolgáló telefonos ügyfélszolgálat külön menüpontban informál a rendszer használatáról is.

Tiszántúli Takarék
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Beruházási hitel

Beruházási hitel

Különböző vállalkozási célú fejlesztések megvalósításához, a tárgyi eszközök körébe tartozó vagyoni eszközök (gépek, berendezések, stb.) beszerzésének, valamint létesítmények építésének finanszírozására ajánljuk

Különböző vállalkozási célú fejlesztések megvalósításához, a tárgyi eszközök körébe tartozó vagyoni eszközök (gépek, berendezések, stb.) beszerzésének, valamint létesítmények építésének finanszírozására a Takarékszövetkezet beruházási hitelt nyújt.
A beruházási hitel megfelelő fedezet megléte esetén, a vállalkozás teherbíró képessége (a vállalkozás működésének és eredménytermelő képességének) függvényében érhető el.
A hitel folyósítása rugalmasan a beruházás/fejlesztés megvalósításának függvényében történik, az önerő igazolt felhasználását követően, külön helyszíni szakértői díj felszámítása nélkül.

 

Az ÁFA finanszírozására a hitel nem használható fel, arról a vállalkozás saját forrásból köteles gondoskodni.
A hitel futamideje, visszafizetésének ütemezése a beruházás pénzáramlásra gyakorolt hatásának és a vállalkozás elképzeléseinek figyelembe vételével kerül meghatározásra. 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények