1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Folyószámla hitel

Folyószámla hitel

A folyószámlahitelt a vállalkozások likviditási problémáinak kiküszöbölésére ajánljuk. Hitelcélhoz nem kötött, a felhasználásának módját igazolni nem kell, gyakorlatilag egy szabad felhasználású vállalkozói hitelként működik.

A folyószámlahitel könnyedén, szinte észrevétlenül oldja meg vállalkozása likviditási problémáit, a pénzáramlásban jelentkező egyenetlenségeket. A folyószámlahitel, mivel konkrét hitelcélhoz nem kötött, a felhasználásának módját igazolni nem kell, gyakorlatilag egy szabad felhasználású vállalkozói hitelként működik.

 

A folyószámlahitel egy, a vállalkozás pénzforgalmi számlájához kapcsolódó hitelkeret. Pénzforgalmi számlájára történő valamennyi befizetés és átutalás hiteltörlesztésként jelenik meg, ami által azonnal csökken a kamatozó kölcsön. Az így felszabaduló hitelrész akár azonnal újra igénybe vehető.

 

A hitelt felveheti minden olyan legalább 1 éve működő vállalkozás, mely féléves számlavezetési múlttal rendelkezik, illetve a számlaforgalmát rendszeresen és kizárólagosan Takarékszövetkezetünknél bonyolítja.

 

A hitelkérelemhez a Takarékszövetkezet által összeállított hitelkérelem, illetve megfelelő biztosítékok szükségesek. A hitelkeret nagysága a vállalkozás Takarékszövetkezetnél vezetett pénzforgalmi számláján bonyolított forgalmának függvényében kerül meghatározásra.

 

A hitelkeret rendelkezésre tartási ideje: egy naptári év, amely lejáratkor újabb egy évre meghosszabbítható. 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények